Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB

Jönköpings län

Information

556599-9215 är organisationsnummer för verksamheten Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB finns i.

Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2000-12-22 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 036-396380 eller genom brev på följande adress:
Egnahemsv. 13, 561 35, Huskvarna

Bolaget skall bedriva montering av antennutrustning och handel med antennutrustningar samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Vätterstads Antennmontering Förvaltnings AB och det är Daag, Lars Henrik Verner som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Cannert, Birgitta Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,