TradeMark Group Sweden AB

Jönköpings län

Information

TradeMark Group Sweden AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där TradeMark Group Sweden AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. TradeMark Group Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TradeMark Group Sweden AB har haft sedan 2001-12-31. TradeMark Group Sweden AB har funnits sedan och 2001-12-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TradeMark Group Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Storg. 1, 553 15, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-121247.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TradeMark Group Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

TradeMark Group Sweden AB har idag 556600-0880 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för TradeMark Group Sweden AB

Bolaget skall bedriva operativ management inom lednings, tillväxt, varumärke och informationsfrågor samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TradeMark Group Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Billfeldt, Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Billfeldt, Anna Maria Eleonora som är född 1969 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .