Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära)

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära). Det finns flera bolag som liknar Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-29 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2000-11-10 så har Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) så kan man gör det genom att posta ett brev till Tahev. 5, 562 42, Taberg. Vi ni istället prata med Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) så kan ni göra det på 036-64073.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hagborg, Tomas Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagborg, Kenth Roger som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hagborgs Livs i Taberg AB (Ica Nära) har 556600-3470 som sitt organisationsnummer.