IT Mekanik AB

Jönköpings län

Information

IT Mekanik AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I IT Mekanik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Kjell Göte som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anders Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IT Mekanik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå IT Mekanik AB på telefon .

Bolaget ska bedriva teknisk konsultverksamhet inom industriteknik, brodyr på textilier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är IT Mekanik AB av bolagstypen Aktiebolag.

IT Mekanik AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

IT Mekanik AB innehar ej F-skattsedel och IT Mekanik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-07-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IT Mekanik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

IT Mekanik AB har 556601-8197 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.