Industripoolen i södra Vätterbygden AB

Jönköpings län

Information

Industripoolen i södra Vätterbygden AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Industripoolen i södra Vätterbygden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Sören Karl-Henrik som är född 1962 och har titeln Extern VD, Jeppsson, Mona Elisabet som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallåker, Anders Rune som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Ulf Thomas Berndt som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Obradovic, Nebojsa som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Sven Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotHuzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Industripoolen i södra Vätterbygden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Industripoolen i södra Vätterbygden AB på telefon 036-347300.

Bolaget skall förmedla och tillhandahålla arbetskraft med olika kompetensinriktningar samt att bedriva kompetensutveckling i företag inom teknisk industriell sektor och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Industripoolen i södra Vätterbygden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Industripoolen i södra Vätterbygden AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Industripoolen i södra Vätterbygden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Industripoolen i södra Vätterbygden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industripoolen i södra Vätterbygden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Industripoolen i södra Vätterbygden AB har 556603-2867 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.