G O M Läkarkonsult AB

Jönköpings län

Information

556603-3220 är organisationsnummer för bolaget G O M Läkarkonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G O M Läkarkonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som G O M Läkarkonsult AB finns i.

G O M Läkarkonsult AB har varit registrerat sedan 2000-12-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för G O M Läkarkonsult AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

G O M Läkarkonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G O M Läkarkonsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med G O M Läkarkonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 036-163672 eller genom brev på följande adress:
Källarpsg. 20, 554 46, Jönköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva läkarverksamhet, tillhandahålla läkartjänster, bedriva konsultverksamhet inom nämnda område, idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med G O M Läkarkonsult AB och det är Chalfen, Gregor som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Chalfen, Monika Gunnel Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,