Nicke's AB

Jönköpings län

Information

556604-1231 är organisationsnummer för bolaget Nicke's AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicke's AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Nicke's AB finns i.

Nicke's AB har varit registrerat sedan 2001-02-08 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicke's AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Nicke's AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nicke's AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nicke's AB så kan ni göra det på telefon genom 036-141443 eller genom brev på följande adress:
Datorg. 3, 561 33, Huskvarna

Bolaget skall marknadsföra och sälja researrangemang inom och utom landet såväl egenproducerade som på agentbasis samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicke's AB och det är Hellberg, Jan Ivar Niklas som är född 1971 och har titeln VD, Hellberg, Jan Ivar Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Christer Robin som är född 1975 och har titeln Suppleant, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,