H I T AB

Jönköpings län

Information

H I T AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där H I T AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. H I T AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket H I T AB har haft sedan 2004-08-09. H I T AB har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till H I T AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grännav. 24, 561 34, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-142500.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är H I T AB Privat, ej börsnoterat.

H I T AB har idag 556604-4623 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H I T AB

Bolaget skall bedriva projektledning och genomföra totalentreprenader inom byggsektorn, utöva handel med byggmaterial, äga och förvalta fast egendom och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I H I T AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bo Gustaf Elof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergenhem, Erik Gösta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .