DeNovaStella AB

Jönköpings län

Information

DeNovaStella AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där DeNovaStella AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. DeNovaStella AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket DeNovaStella AB har haft sedan 2001-03-16. DeNovaStella AB har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DeNovaStella AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsängsv. 27, 561 51, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är DeNovaStella AB Privat, ej börsnoterat.

DeNovaStella AB har idag 556605-4465 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för DeNovaStella AB

Bolaget ska bedriva vetenskaplig forskning och utveckling av produkter baserade på farmakologiskt verksamma substanser från växtriket samt kommersialisera denna kunskap inom områdena naturläkemedel, läkemedel, functional-food, djurmedicin och närstående områden samt produktion och försäljning av utvecklade produkter. Bolaget ska också driva därmed förenlig verksamhet.

I DeNovaStella AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlgren, Anna Lena Elisabet som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Kärnerud, Lars Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärnerud, Mats Karl Allan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.