Städet i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Städet i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Städet i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Städet i Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Städet i Jönköping AB har haft sedan 2004-10-21. Städet i Jönköping AB har funnits sedan och 2004-10-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Städet i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Myntg. 10, 553 32, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-136565.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Städet i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

Städet i Jönköping AB har idag 556606-4365 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Städet i Jönköping AB

Bolaget ska utföra tjänster inom lokalvård och därmed liknande tjänster.

I Städet i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Ulla Rose-Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Mats Karl Arne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, .