Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet samt frisörkonsult som företrädesvis anordnar kurser och visningar för kollegor samt försäljning av hårvårdsprodukter och därtill hörande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2001-03-07 så skapades Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag har haft det sedan 2001-03-29.

Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-29

556607-4067 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-161188 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Magnusson & Agerbring i Jönköping Aktiebolag är Agerbring, Leif Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lisbeth Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .