Fastighets AB Aero Material

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Fastighets AB Aero Material. Det finns flera företag som liknar Fastighets AB Aero Material i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2001-03-23 så har Fastighets AB Aero Material varit registrerat. Idag är Fastighets AB Aero Material Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Fastighets AB Aero Material så kan man gör det genom att posta ett brev till Västergårdsv. 24, 560 28, Lekeryd. Vi ni istället prata med Fastighets AB Aero Material så kan ni göra det på 036-344440.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva jordbruksverksamhet och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Benderius, Curt Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Benderius, Birgit Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Benderius, Henrik Bertil som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Benderius, Oskar Bertil som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Benderius, Viktor Bertil som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Fastighets AB Aero Material har 556608-4827 som sitt organisationsnummer.