Beslut Sten Norinder AB

Jönköpings län

Information

Beslut Sten Norinder AB är ett företag som finns i Jönköping. I Beslut Sten Norinder AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norinder, Sten Carl Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norinder, Eva Caroline Matsdotter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beslut Sten Norinder AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Beslut Sten Norinder AB på telefon 036-343080.

Bolaget skall bedriva rådgivning inom företagsledningsfrågor, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Beslut Sten Norinder AB av bolagstypen Aktiebolag.

Beslut Sten Norinder AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Beslut Sten Norinder AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-15 och Beslut Sten Norinder AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beslut Sten Norinder AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Beslut Sten Norinder AB har 556609-4453 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.