Hjorths Storköks AB

Jönköpings län

Information

Hjorths Storköks AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Hjorths Storköks AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hjorths Storköks AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-29.

Hjorths Storköks AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-05-09. Men sedan 2001-10-29 så har Hjorths Storköks AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Alfav. 4, 556 52, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjorths Storköks AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-362785.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Hjorths Storköks AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hjorths Storköks AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av produkter till storkök och restaurangnäringen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hjorths Storköks AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjorths Storköks AB och det är följande personer, Hjort, Stig Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjort, Ann Ing-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hjorths Storköks AB är 556610-5960.