Show Me The Money i Sverige AB

Jönköpings län

Information

Show Me The Money i Sverige AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Show Me The Money i Sverige AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Show Me The Money i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Show Me The Money i Sverige AB har haft sedan 2001-06-06. Show Me The Money i Sverige AB har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Show Me The Money i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Oxelg. 3, 554 58, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6250200.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Show Me The Money i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Show Me The Money i Sverige AB har idag 556611-0499 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Show Me The Money i Sverige AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning samt uthyrning av kassautrustning för casinoverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Show Me The Money i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Carl Thomas som är född 1969 och har titeln VD, Jonsson, Carl Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Marika Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .