Pinnacle Product Development AB

Jönköpings län

Information

Pinnacle Product Development AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Pinnacle Product Development AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pinnacle Product Development AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

Pinnacle Product Development AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-07-03. Men sedan 2001-07-13 så har Pinnacle Product Development AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slalomv. 18, 564 34, Bankeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pinnacle Product Development AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-377940.

Jönköping arbetar för att företag som Pinnacle Product Development AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pinnacle Product Development AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tekniska konsultationer samt produkttillverkning inom verkstadsindustri och därtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Pinnacle Product Development AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pinnacle Product Development AB och det är följande personer, Wahlstrand, Karl-Gustav Oskar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlstrand, Inger Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pinnacle Product Development AB är 556612-3914.