Normans Fastighets AB i Jönköping

Jönköpings län

Information

Normans Fastighets AB i Jönköping är ett företag som finns i Jönköping. I Normans Fastighets AB i Jönköping finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekedahl, Rolf Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Lars Åke Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Conny Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Dan Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Pia Ann-Sofie som är född 1965 och har titeln SuppleantFogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Normans Fastighets AB i Jönköping så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Normans Fastighets AB i Jönköping på telefon 036-187150.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva köp och försäljning samt uthyrning av maskiner och verktyg med anknytning till såväl byggnads- som rivningsverksamhet och förvärva, bebygga, förvalta och försälja fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Normans Fastighets AB i Jönköping av bolagstypen Aktiebolag.

Normans Fastighets AB i Jönköping är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Normans Fastighets AB i Jönköping innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-01 och Normans Fastighets AB i Jönköping är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Normans Fastighets AB i Jönköping så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Davidsson, Lars Åke Gunnar -Norman, Conny Rickard -Norman, Dan Roger

Normans Fastighets AB i Jönköping har 556612-6487 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.