MedClock AB

Jönköpings län

Information

Bolagets ide, är att utveckla en metod och en produkt, i det följande projektet, som har som sin funktion att hjälpa och stödja personer som drabbats av Parkinsson sjukdom. Projektet kan också vara användbart till personer som är beroende av kontinuerlig medicinering, som diabetes och epilepsi. Syftet med medicinklockan är att hjälpa målgruppen med en förbättrad medicieffektivitet genom att ge läkarna ett utvecklat beslutsunderlag och därmed höja livskvalitet samt att sänka individens och samhällets kostnader. Bolaget skall även driva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MedClock AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är MedClock AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2001-07-11 så skapades MedClock AB och verksamheten är har F-skattsedel MedClock AB har haft det sedan 2001-11-08.

MedClock AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-08

556613-2881 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är MedClock AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med MedClock AB så går det att nå dem via telefon på 036-121247 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MedClock AB är Rosengren, Lars Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Billfeldt, Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Grann, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .