Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi)

Jönköpings län

Information

556613-4424 är organisationsnummer för företaget Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) finns i.

Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) har varit registrerat sedan 2001-07-04 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-01.

Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ehn, Ingemar Karl-Gustav

Vill ni komma i kontakt med Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) så kan ni göra det på telefon genom 036-342000 eller genom brev på följande adress:
Herkulesv. 7, 553 03, Jönköping

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jönköpings Stormarknad AB (Ica Maxi) och det är Ehn, Ingemar Karl-Gustav som är född 1947 och har titeln VD, Ehn, Ingemar Karl-Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehn, Karl Martin Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Claes Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor