Denios AB

Jönköpings län

Information

Denios AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Denios AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Denios AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Denios AB har haft sedan 2001-10-29. Denios AB har funnits sedan och 2001-10-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Denios AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Storg. 12, 553 15, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-395660.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Denios AB Privat, ej börsnoterat.

Denios AB har idag 556613-7930 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dennig, Helmut -Hoffmeister, Thomas är den som för stunden ansvarar för Denios AB

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av skyddsmaterial inom miljö- och skyddsmaterialbranschen, äga och förvalta fastigheter samt aktier ävensom därmed förenlig verksamhet.

I Denios AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dennig, Helmut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hoffmeister, Thomas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jacker, Erik Linus som är född 1979 och har titeln Delgivningsbar person, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .