Bolagonline SW AB

Jönköpings län

Information

Bolagonline SW AB är ett företag som finns i Jönköping. I Bolagonline SW AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aldén, Bengt Artur Harald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Aldén, Ing-Mari Iréne Linnéa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bolagonline SW AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bolagonline SW AB på telefon 036-121300.

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster åt företagare avseende ekonomiska frågor i samband med bolagsbildningar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bolagonline SW AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bolagonline SW AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bolagonline SW AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-16 och Bolagonline SW AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bolagonline SW AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bolagonline SW AB har 556614-3797 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.