MIMoS Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns MIMoS Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. MIMoS Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

MIMoS Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-11-28 och har organisationsnummer 556616-6053.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5954473 alternativt besöka eller skicka post till MIMoS Aktiebolag på följande adress Mog. 41, 564 35, Bankeryd.

MIMoS Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-11-28.

I MIMoS Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Isaksson, Lars Gunnar Gerhard som är född 1951 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom säkerhet, damm, buller samt arbetsmiljöproblem inom träindustrin, göra riskanalyser och hjälpa till med införande av intrernkontrollsystem och därmed förenlig verksamhet.