Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-29 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 2001-10-23 så har Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB varit registrerat och sedan 2001-10-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västerliden 7 A, 561 33, Huskvarna. Vi ni istället prata med Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB så kan ni göra det på 036-143404.

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fransson, Anders Harald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Per John som är född 1958 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Jönköping och Huskvarna Fastighetsservice AB har 556616-6178 som sitt organisationsnummer.