Office IT-Partner Jönköping AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Office IT-Partner Jönköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Office IT-Partner Jönköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Office IT-Partner Jönköping AB är momsregistrerat sedan2001-11-19 och har organisationsnummer 556617-0394.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 036-344800 alternativt besöka eller skicka post till Office IT-Partner Jönköping AB på följande adress Herkulesv. 10, 553 03, Jönköping.

Office IT-Partner Jönköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-11-19.

I Office IT-Partner Jönköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Thomassen, John Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara IT-lösningar, utbildning, finansiering samt därmed förenlig verksamhet.