Motherhood Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva drop-in solarie, kroppsvård och hälsovård och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall driva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva import av restauranginventarier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Motherhood Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Motherhood Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2001-10-16 så skapades Motherhood Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556617-0550 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Motherhood Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Motherhood Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8627187 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Motherhood Aktiebolag är Assarsson, Daniel Christer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Utas, Anette Linda Carina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor.