B L Competition Specialities AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och B L Competition Specialities AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B L Competition Specialities AB är ett av dem. Statusen för B L Competition Specialities AB är att Bolaget är aktivt.

B L Competition Specialities AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-22. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B L Competition Specialities AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är tekniska lösningar, tillverkning försäljning och uthyrning inom områdena bilar och racing, entreprenadmaskiner, bredband, trafikavstängningar och skyltar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska dessutom äga och förvalta aktier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B L Competition Specialities AB inte är momsregistrerat.

Idag är B L Competition Specialities AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med B L Competition Specialities AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med B L Competition Specialities AB är Lydén, Rolf Benny Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bernt Arnold som är född 1937 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

B L Competition Specialities AB har 556617-1954 som sitt organisationsnummer.