Ambria Dermatology AB

Jönköpings län

Information

Ambria Dermatology AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Ambria Dermatology AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ambria Dermatology AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-02-06.

Ambria Dermatology AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-11-06. Men sedan 2003-02-06 så har Ambria Dermatology AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsängsv. 27, 561 51, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ambria Dermatology AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-396550.

Jönköping arbetar för att bolag som Ambria Dermatology AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ambria Dermatology AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling, utbildning, marknadsföring och försäljning av farmaceutiska och kosmetiska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ambria Dermatology AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ambria Dermatology AB och det är följande personer, Wahlgren, Anna Lena Elisabet som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Kärnerud, Lars Magnus som är född 1950 och har titeln VD, Kärnerud, Lars Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärnerud, Mats Karl Allan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ambria Dermatology AB är 556617-8751.