Hahn Holding AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Hahn Holding AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Hahn Holding AB är ett av dem. Statusen för Hahn Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Hahn Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-22. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hahn Holding AB ska trivas.

Hahn Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-04. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva holdingverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hahn Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-04.

Idag är Hahn Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hahn Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-5701183.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hahn Holding AB är Hahn, Aina Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hahn, Anders Walther som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Hultberg, Ingvar Mattias som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Hahn Holding AB har 556618-0393 som sitt organisationsnummer.