Friday Design AB

Jönköpings län

Information

Friday Design AB är ett företag som finns i Jönköping. I Friday Design AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ståhl, Fredrik Johan Jesper som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Bertil Kenneth Hardy som är född 1941 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Friday Design AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Friday Design AB på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom industriell och grafisk design, samt äga och förvalta aktier i hel- och delägda bolag, samt bedriva handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Friday Design AB av bolagstypen Aktiebolag.

Friday Design AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Friday Design AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Friday Design AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Friday Design AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Friday Design AB har 556618-0872 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.