MNK Fastighetsförvaltning AB

Jönköpings län

Information

MNK Fastighetsförvaltning AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som MNK Fastighetsförvaltning AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MNK Fastighetsförvaltning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-14.

MNK Fastighetsförvaltning AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-12-18. Men sedan 2002-01-14 så har MNK Fastighetsförvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klintv. 9, 554 46, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MNK Fastighetsförvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-128688.

Jönköping arbetar för att företag som MNK Fastighetsförvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MNK Fastighetsförvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MNK Fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MNK Fastighetsförvaltning AB och det är följande personer, Lagerwall, Kerstin Ingegärd som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagervall, Anna Marika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Petersson, Eva Christina som är född 1963 och har titeln Revisor, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MNK Fastighetsförvaltning AB är 556619-4543.