Hyrekonomen i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Hyrekonomen i Jönköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Hyrekonomen i Jönköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Hyrekonomen i Jönköping AB är momsregistrerat sedan2002-02-18 och har organisationsnummer 556621-1974.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-719940 alternativt besöka eller skicka post till Hyrekonomen i Jönköping AB på följande adress S. Strandg. 19, 553 20, Jönköping.

Hyrekonomen i Jönköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-16.

I Hyrekonomen i Jönköping AB så sitter följande personer i styrelsen: Uppman Jonsson, Inga Catharina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva personaluthyrning inom ekonomi och administration samt utföra konsultationer inom samma områden samt idka annan därmed förenlig verksamhet.