SYSteam Huskvarna Infrapartner AB

Jönköpings län

Information

556621-4903 är organisationsnummer för företaget SYSteam Huskvarna Infrapartner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SYSteam Huskvarna Infrapartner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som SYSteam Huskvarna Infrapartner AB finns i.

SYSteam Huskvarna Infrapartner AB har varit registrerat sedan 2002-01-15 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för SYSteam Huskvarna Infrapartner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

SYSteam Huskvarna Infrapartner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SYSteam Huskvarna Infrapartner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med SYSteam Huskvarna Infrapartner AB så kan ni göra det på telefon genom 036-149100 eller genom brev på följande adress:
Datorg. 1, 561 33, Huskvarna

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi (IT), såsom utveckling, installation och underhåll av applikationer för effektivisering av logistikflöden samt handel med hårdvara och kringutrustning avsedda för företag inom tillverknings- och logistikbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SYSteam Huskvarna Infrapartner AB och det är Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Nohammar, Stefan Heine som är född 1974 och har titeln VD, Nohammar, Stefan Heine som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Daniel Verner Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Bernt Arne Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramsö, Mats Stefan Werner som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,