AZENT Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av bredbands- produkter och tjänster samt telematiklösningar och produkter samt tjänster och därmed förenlig verksamhet. Import och export av ovannämnda produkter. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AZENT Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är AZENT Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2002-03-13 så skapades AZENT Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556623-8407 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är AZENT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med AZENT Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-190420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom AZENT Aktiebolag är Larsson, Leif Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .