Bengt & Ann Bil AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av begagnade bilar och fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengt & Ann Bil AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Bengt & Ann Bil AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2002-03-13 så skapades Bengt & Ann Bil AB och företaget är har F-skattsedel Bengt & Ann Bil AB har haft det sedan 2008-05-22.

Bengt & Ann Bil AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-27

556625-5039 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Bengt & Ann Bil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Bengt & Ann Bil AB så går det att nå dem via telefon på 0739-409907 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengt & Ann Bil AB är Thapper, Hans Bengt Olof som är född 1947 och har titeln VD, Sjövall, Mikael Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Thapper, Hans Bengt Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bäckstrand, Eric Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor.