Upper Room AB

Jönköpings län

Information

Upper Room AB är ett företag som finns i Jönköping. I Upper Room AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edefors, Stefan Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Edefors, Iris Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindskog, Inge Bo Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Upper Room AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Upper Room AB på telefon 036-129232.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultuppdrag inom handel och data samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Upper Room AB av bolagstypen Aktiebolag.

Upper Room AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Upper Room AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-09 och Upper Room AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Upper Room AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Upper Room AB har 556626-0625 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.