A-Laget Transport AB

Jönköpings län

Information

A-Laget Transport AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där A-Laget Transport AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-Laget Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket A-Laget Transport AB har haft sedan 2002-08-22. A-Laget Transport AB har funnits sedan och 2002-08-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A-Laget Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kindgrensg. 16, 554 74, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-305550.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är A-Laget Transport AB Privat, ej börsnoterat.

A-Laget Transport AB har idag 556626-1953 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för A-Laget Transport AB

Bolaget ska bedriva lagring av gods. Internationella och nationella transporter samt konsultverksamhet inom transportbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I A-Laget Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jalkander, Catrin Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Gustav Stig Erland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Jörgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .