Elite Investment AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Elite Investment AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Elite Investment AB är ett av dem. Statusen för Elite Investment AB är att Bolaget är aktivt.

Elite Investment AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-08. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elite Investment AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av varumärken, värdepapper och fastigheter och bedriva artistverksamhet. Bolaget skall även bedriva design och produktion av kläder och accessoarer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elite Investment AB inte är momsregistrerat.

Idag är Elite Investment AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Elite Investment AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-150580.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Elite Investment AB är Lindberg, Bo Knut Tobias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Rebecka Nilmini som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lidhed, Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Elite Investment AB har 556626-4379 som sitt organisationsnummer.