Grunditz Rör Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Grunditz Rör Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grunditz Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grunditz Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grunditz Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grunditz Rör Aktiebolag ska trivas.

Grunditz Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rörarbeten, VVS-installationer och reparationer, fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grunditz Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-29.

Idag är Grunditz Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Grunditz Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-692220.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grunditz Rör Aktiebolag är Persson, Hans Ulf Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Björn Claes Tommy som är född 1981 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grunditz Rör Aktiebolag har 556628-8410 som sitt organisationsnummer.