JIBS Executive Business School Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556629-1448 är organisationsnummer för verksamheten JIBS Executive Business School Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JIBS Executive Business School Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som JIBS Executive Business School Aktiebolag finns i.

JIBS Executive Business School Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-07-10 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JIBS Executive Business School Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JIBS Executive Business School Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JIBS Executive Business School Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med JIBS Executive Business School Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-157700 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall självt eller genom hel- eller delägda bolag bedriva kvalificerad utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med JIBS Executive Business School Aktiebolag och det är Adler, Bo Niclas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fridriksson, Helgi Valur som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Müllern, Tomas Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlbin, Clas Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Engdahl, Rolf Erik som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,