OCM Hotell & Restaurangdrift AB

Jönköpings län

Information

OCM Hotell & Restaurangdrift AB är ett företag som finns i Jönköping. I OCM Hotell & Restaurangdrift AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Maria Mila som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dahl, Chrisla May som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Piel Lindahl, Anette Maria Linnéa som är född 1966 och har titeln Delgivningsbar person, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med OCM Hotell & Restaurangdrift AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå OCM Hotell & Restaurangdrift AB på telefon 036-83036.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är OCM Hotell & Restaurangdrift AB av bolagstypen Aktiebolag.

OCM Hotell & Restaurangdrift AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

OCM Hotell & Restaurangdrift AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och OCM Hotell & Restaurangdrift AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OCM Hotell & Restaurangdrift AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

OCM Hotell & Restaurangdrift AB har 556630-3656 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.