Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB

Jönköpings län

Information

556633-6714 är organisationsnummer för verksamheten Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB finns i.

Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2002-11-06 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Seger, Robin

Vill ni komma i kontakt med Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-41035100 eller genom brev på följande adress:
Lidingöv. 75, 115 41, Stockholm

Bolaget ska bedriva konsultationer inom miljö-, energi- och bygg- branschen, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt med respektive område förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Creativ Energi & Miljö i Stockholm AB och det är Seger, Robin som är född 1984 och har titeln VD, Seger, Robin som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Bevelin, Victor Peter som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig Andersen, Lars Philip som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Nils Oskar Andreas som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln RevisorBarkarby Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,