J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag har haft sedan 2003-01-13. J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vireda By 40, 560 28, Lekeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-91559.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag har idag 556634-6986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bygg- och snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I J. Stolpe Bygg & Snickeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stolpe, Sven Gustaf Johan Torny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolpe, Anneli Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .