Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2003-02-12 så skapades Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 2003-02-27.

Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-27

556637-5761 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5194213 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tobbe Franssons Åkeri Aktiebolag är Fransson, Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Annica Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .