Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB

Jönköpings län

Information

Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB har haft sedan 2003-01-30. Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hoppets Torg 4, 553 21, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-344880.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB Privat, ej börsnoterat.

Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB har idag 556637-9854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

I Mäklargruppen i Jönköping-Huskvarna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Bo Åke Wilhelm som är född 1954 och har titeln VD, Gustafsson, Bo Åke Wilhelm som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Råsberg, Kenneth Erik Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerquist, Paul Anders Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Setberg, Lars Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .