DermaDoc Kuylenstierna AB

Jönköpings län

Information

556638-8855 är organisationsnummer för verksamheten DermaDoc Kuylenstierna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DermaDoc Kuylenstierna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som DermaDoc Kuylenstierna AB finns i.

DermaDoc Kuylenstierna AB har varit registrerat sedan 2003-02-18 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för DermaDoc Kuylenstierna AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

DermaDoc Kuylenstierna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DermaDoc Kuylenstierna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med DermaDoc Kuylenstierna AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3796920 eller genom brev på följande adress:
Trollhätteg. 31, 554 48, Jönköping

Bolaget skall bedriva läkarmottagning och dermatologisk verksamhet inkluderat laserbehandlingar och viss kirurgi. Huvudsakligen kosmetiskt dermatologiskt inriktat, gällande såväl forskning som undervisning inom detta område och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DermaDoc Kuylenstierna AB och det är Gunnarsson Kuylenstierna, Maria Pia som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Annika Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,