F.H Café AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva bageri- och caférörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F.H Café AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är F.H Café AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2003-01-31 så skapades F.H Café AB och företaget är har F-skattsedel F.H Café AB har haft det sedan 2003-08-04.

F.H Café AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556639-5447 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är F.H Café AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med F.H Café AB så går det att nå dem via telefon på 036-711656 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom F.H Café AB är Hellström, Jim Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Eva Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.