VK-Konsult i Huskvarna AB

Jönköpings län

Information

VK-Konsult i Huskvarna AB är ett bolag som finns i Jönköping. I VK-Konsult i Huskvarna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kovar, Vojtech som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bystricka, Jana som är född 1955 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med VK-Konsult i Huskvarna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå VK-Konsult i Huskvarna AB på telefon 036-148491.

Bolaget skall bedriva psykiatrisk verksamhet samt konsultverksamhet inom psykiatri och hälsovård samt försäljning av medicinteknisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är VK-Konsult i Huskvarna AB av bolagstypen Aktiebolag.

VK-Konsult i Huskvarna AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

VK-Konsult i Huskvarna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-12 och VK-Konsult i Huskvarna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VK-Konsult i Huskvarna AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

VK-Konsult i Huskvarna AB har 556642-2258 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.