Techheads i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet främst inom verkstad och medicinteknik, äga och förvalta teknikbolag samt äga och hyra ut fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Techheads i Jönköping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Techheads i Jönköping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2003-06-12 så skapades Techheads i Jönköping AB och verksamheten är har F-skattsedel Techheads i Jönköping AB har haft det sedan 2003-09-18.

Techheads i Jönköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-18

556645-1067 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Techheads i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Techheads i Jönköping AB så går det att nå dem via telefon på 070-5631063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Techheads i Jönköping AB är Franksson, Olof Emil Curt som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Ernst Gösta Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Per-Ola Gustav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .