Lindahl & Co AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Lindahl & Co AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Lindahl & Co AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Lindahl & Co AB är momsregistrerat sedan2003-12-04 och har organisationsnummer 556645-5621.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-308620 alternativt besöka eller skicka post till Lindahl & Co AB på följande adress Giseboberget , 561 92, Huskvarna.

Lindahl & Co AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-12-04.

I Lindahl & Co AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lindahl, Ulrika Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom två huvudområden: 1) Affärsutveckling - i huvudsak konsulttjänster inom marknadsföring, försäljning och projektledning. 2) Personlig utveckling - fysisk och mental träning enligt olika metoder och tekniker, bl a NIA (Neuromuscular Internactive Action).