lens4u Sweden AB

Jönköpings län

Information

556647-0141 är organisationsnummer för bolaget lens4u Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som lens4u Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som lens4u Sweden AB finns i.

lens4u Sweden AB har varit registrerat sedan 2003-07-22 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för lens4u Sweden AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

lens4u Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för lens4u Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med lens4u Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 036-164400 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med optiska artiklar, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med lens4u Sweden AB och det är Gustafsson, Peter Ove Tommy som är född 1963 och har titeln VD, Gustafsson, Peter Ove Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ove Gustaf Göran som är född 1938 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor